Egy ilyen bőrszíj menne ehhez a Zeppelin órához?
Mivel az órának igencsak retro megjelenésű külseje van, így egy ilyen szíjjal hogy nézne ki?
3
Több fogalmam van mint neked. Nem azért ízléstelen mert kronográf hanem mert a Zep úgy van vele hogy tanyára parasztnak jó lesz az. "Nagy legyen meg csillog mert attól tűnik drágának"
4.
Ezt írtad: "...óra is ízléstelenül csicsás..." Ebből, én, nem jöttem rá, hogy a márkát szidod, nekem az jött le, hogy a külsőt. Pedig: [link]
Az meg, hogy kinek mi tetszik... nekem Longines HQ.-m van, 44mm-es. Itt folyton nyomják, hogy proli márka, meg buflák nagy xar.
Az ilyen alpári "szakértők" véleményére nem sokat tudok adni. Lehet ő akár Magyarország legkiválóbb órása...
Ha kicsit is konyítanál en bloc a témához, akkor tudnád, hogy egy szikrával sem hivalkodóbb meg nagyobb mint egy Breitling Navitimer, vagy mint volt Carlo Felice Trossi Patek Philippe kronográfja amik nagyobbak méretre mint a Zeppelin, sőt az egyik aranyból is volt. A méret meg megint csak a funkcióból adódott.
Vagy úgy gondolod, hogy a szóban forgó két világmárka is úgy volt vele, hogy jó lesz ez a falusi paraszt grófoknak, pilótáknak, versenyzőknek? Hmmm?
6
A bretyó navitimer is egy gusztustalanság. Menőzős striciknek meg gengszterreppereknak ideális de normális ember fel sem venné.
8
Hiszed vagy sem, volt eredeti Rolex Submarinerem. Olyan 20+ éve.
Az egyetlen dolog ami miatt sajnálom, hogy eladtam, az a mai ára, másképp én meg azt nem venném fel, ilyen Majka, Hajdú Péter, meg Gáspár Lacik után, idehaza ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!