Ki mit vett fel ma?
Napközben 30 fok, munkahelyemen az irodában bent 24 (budapest), reggel és este hazafele is melegem van rövidnadrágban, rövidujjúban. 😅 eléggé nyári idő azért
#12 jó, hát haverom meg novemberben is rövidgatyában mászkál, mert melege van
amúgy 28 °C-t mondtak Bp-re, most (délben) 24 °C van. erről beszélek, hogy csak egy rövid ideig van valóban meleg, de előtte/utána gyorsan változik, estefelé gyorsan hűl
De a nap nagyrészében nappal van. :D mindjárt ki kell mennem ebédért, szerintem hőgutát kapnék hosszú gatyában… pedig fázósnak tartom magam. Olyan este 10 után már azért szoktam felvenni egy vékony pulcsit ha még kimegyek a házból valamiért.
"De a nap nagyrészében nappal van."
és mint tudjuk, nappal állandó a hőmérséklet... ja, nem.
na mindegy, nem vezet sehova a vitatkozás, neked még telibe nyár van, nekem inkább már kora ősz.
16-19 fok nem olyan hűvös azért. Gyaloglás/bringázás közben kimelegszik az ember, tömegközlekedésen elég meleg van, kocsiban meg lehet fűteni végszükség esetén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!