Ezek a H&M ingek vajon vékony gyenge anyagú vagy jobb, erősebb?
Figyelt kérdés
A H&M-ben máskor az ilyen mintás ing amit élőben láttam, vékony, pongyola, tartás nélküli semmi anyagból volt.
Vajon ezek is olyanok vagy erősebbek, jobbak?
Van aki tudja tapasztalatból?
Köszönöm!!
2023. szept. 22. 18:38
1/5 anonim válasza:
Hat, nem tudom mi szamit neked vekonynak, de ezek nem vastagok, az biztos.
A ferjemnek van az elso ketto, igazabol mar eleg regota es jol birjak, meg van vele elegedve.
De hogy most neked megfelel-e, passz. Valoszinulege gyebkent pont olyan, mint amit te lattal eloben is, mert az osszes egyforma, csak mas mintaval.
2/5 anonim válasza:
Bár én nő vagyok, de sok ingem van a h&m-bol, van ami 4 eves, rendszeresen hordom es nincs semmi baja, talan a szinen latni mar, higy hasznalva van. 23/L
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Én nem a tartósságra gondoltam, hanem, hogy alapból van gyenge pongyola vékony anyag és a normális. Csak ugye írásban ezt tapintás nélkül hogy fogalmazza meg az ember...
2023. szept. 27. 10:59
4/5 winR válasza:
Szerintem nem vékonyak, normális inganyag. Nekem is van H&M-ből ingem, pont jó az anyaga, nem vékony, nem is vastag.
5/5 anonim válasza:
Nekem van egy kék-fehér kockás ingem tőlük, szerintem jó az anyaga. De persze ez is olyan dolog, hogy kinek mi a jó. Én boltban vettem anno, ott meg tudtam nézni, hogy milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!