Széles lábfejre való, könnyű, extra kényelmes cipő (sportcipő, gyalogló- esetleg túracipő) hol kapható? Tényleg széles lábfejre.
Nekem Dechatlonos Domyos márkájú fitness cipőm van, nem pont ilyen fazonú, mert az enyém már elég régi, de ennek szélesebb a feje, mint az átlagnak szerintem, illetve az anyaga szövet és rugalmas:
Van még egy Deichmannos Vty márkás sport cipőm is, ami szintén szövet és szélesebb a lábfeje, mint a többi cipőmnek, bár az is régebbi darab és más anyagú, de ez még kb közelít fazonra:
Ami márka pedig abszolút széles lábfejre van tervezve, azok a Vivaia cipők, de szerintem csak rendelni lehet külföldről és drága, én csak szemezek velük:
Egyébként így általánosan érdemes a könnyű szövetes cipőket nézni, nekem kinyomja oldalt a lábam a cipőt, de nem szokott fájni, mert a könnyű szövet nyúlik.
#1. Köszönjük szépen! Hétfőn voltunk a Decathlonban. Felpróbált sokféle cipőt, azt is, amelyiket ajánlottál. A sok közül kettő volt, ami szóba jöhetett: az egyik az általad ajánlott, a másik egy fekete. Végül a fekete mellett döntött. Most ősz jön és a színe miatt praktikusabbnak tartja.
Azóta már többször volt az új cipőben sétálni és nem fájt ebben a lába!
Nagyon örülök.
Ha nem adtad volna meg az első linket, nem biztos, hogy rátalált volna a másikra.
Legközelebb pedig jöhet a Domyos. ☺
Igazán köszönjük a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!