Cipőt hogyan kell választani? Vettem egy sportcipőt, de nem tudom mintha egy kicsit szűk lenne. Tudom benne mozgatni a láb ujjaimat, vagy idővel megnyulik ne kűldjem vissza? Fordított bőr
Figyelt kérdés
2023. szept. 14. 07:48
1/5 A kérdező kommentje:
Ez pont a méretem ha 1 milliméterrel kisebb lenne már nyomná a lábujjam hegyét. Vagy egy számmal nagyobbat kell választani?
2023. szept. 14. 07:50
2/5 anonim válasza:
Én mindig 1 számmal nagyobbat veszek, így nem szokott sérülés kialakulni.
3/5 anonim válasza:
Ha szűk, vegyél nagyobbat. Ha nem szűk, ne.
Nap végén is probald fel mikor meg van dagadva a láb
4/5 anonim válasza:
Az se mindegy milyen vastag zoknival hordod,próbáld ki nagyon vékony fajtát, esetleg nylonzoknival,azzal még kényelmesebb is.
5/5 hosszúhajú válasza:
a legfontosabb hogy cipőpróbánál nemcsak nézegetni kell, hanem tegyél benne egy kört a boltban. - ha nem akkora a bolt mint egy stadion...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!