Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen felsőt vesztek pulóver...

Milyen felsőt vesztek pulóver alá, ami egy fokkal csinosabb/elegánsabb mint egy póló? (Nőként)

Figyelt kérdés

Inget/blúzt hordok alapvetően, de az borzasztó kényelmetlen viselet pulóver alatt.

A póló nekem túl “hétvégi”, szabadidőruha.

Milyen felsőt lehetne hordani, ami kényelmes és nem klasszikus póló?

Mindenképpen ujjatlan vagy rövidujjú opció érdekel!

2023. szept. 13. 15:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Egyrészt gyűlölök shoppingolni, másrészt még azt se írod meg MELYIK boltba, múltkor bementem volna szétnézni egy zarába, fél perc után ki is fordultam inkább, elnézve a kínálatot. 😂

+ eleve ahhoz kérnék tanácsot hogy mit keressek egyáltalán.

2023. szept. 15. 07:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Hat latszik mer a zara pont nem olyan bolt ahol talalsz is olcso jo cuccokat.. menjel c&a ba vagy new yorkerbe, h&m is van, nem nehez raguglizni hogy ruhauzletek.. rendeljel sheinrol, az valahogy nekem mindig is jobban bejott
2023. szept. 15. 08:11
 13/16 A kérdező kommentje:

H&M-be meg new yorkerbe már pár éve nem járok mert borzasztó holmikkal van tele. C&A minőségre soha nem vált be. A sheint meg nem pénzelném inkább.

2023. szept. 15. 08:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Blue Nature,Envy,Mistyc day.Nwkik vannak elegánsabb felsőik.
2023. szept. 15. 12:45
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszi, majd körülnézek ezekben!

2023. szept. 15. 13:16
 16/16 anonim ***** válasza:
49%

Hát, pedig, ha elegánsat akarsz, akkor a blúz lenne jó alá.

Ha bármi mást veszel alá, az úgysem fog látszani a pulcsid alatt, tehát teljesen mindegy, mert elveszíted az elegáns hatást.

2023. dec. 11. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!