Csak szerintem tök gázaK ezek a push up melltartók? Úgy összenyomja a melleket, h oldalt nem is marad semmi.
nekem se jön be. lány vagyok, így női szemszögből kényelmetlen és egészségtelenebb mint egy jó minőségű egyszerű szivacsozás nélküli melltartó. pasi szemszögből meg annyit tudok, hogy lehet sokaknak bejön, de sztem akinek van egy kis esze az nem akarja így becsapni magát mert amikor a push up lekerül a csajról akkor aztán a meg lehet hogy csalódni fog a meztelen igazságban.
ja és a push up-al nyakba felnyomott mellek tényleg elég ocsmányul néznek ki, tiszta természetellenes.
sztem is rosszat választottál
nekem tetszenek
Szerintem is rossz a méret. Nekem is vannak ilyenek, de nincs a nyakamba a mellem, és minden normálisan néz ki.
Én azért hordom, mert lógósak nagyon a melleim, elég, ha párom tudja, hogy milyen cickóim vannak, a többieknek nem kell tudnia és nekem jól esik, ha szépen néz ki és nem a bokámat veri.
Amikor melltartót vásárol valaki, nem csak a kosár méretet kell nézni. Fontos, hogy sehol (váll, hát, hónalj) ne "vágjon be" a bőrbe. Illetve hogy a háton lévő keresztpánt ne legyen feljebb, mint elől a kosár. Érdemes vásárlás előtt mindig felpróbálni, mert más fazonból, más méretre van szükség.
Egy jó melltartó kényelmes, és előnyös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!