Lányok/nők! Ti éjszakára/alváshoz is használtok tisztasági betétet, vagy csak nappalra?
#8 vagyok, csak szólok mindenkinek hogy megjelent az ügyeletes perverz a kérdés alatt.
Arról érdeklődött kedvesen privátban, hogy milyen bugyit szoktam hordani és amikor közöltem vele, hogy nincs túl sok köze hozzá, akkor irgalmatlanul bunkóba váltott, elszidott mindennek de olyan stílusban, hogy ha szó szerint idézném akkor fennakadna itt hozzászólásban a szűrőkön.
És most még ez a nyomi fenyegetőzik, hogy jelenti a válaszomat és kitiltat az oldalról :D Csak szóltam, hogy készüljetek, ha ti még nem kaptatok :D
Mit jelentesz rajta? 😂😂 Az volt a kérdés, hogy ki használ tisztasági betétet éjszakára, én pedig leírtam, hogy mikor szoktam. A kérdésre válaszoltam, nem személyeskedtem senkivel. És pláne milyen alapon szólítasz fel bármire? 😂
Az emberi kommunikáció kapcsán meg szívesen bemásolnámn ide, hogy milyen stílusban írtál nekem, tele volt káromkodásokkal, engem is elég undorító jelzőkkel illettél.
Amúgy nagyon rossz helyre lősz, mert többször válaszoltam már férfiaknak, akik normálisan tudtak kérdezni és érdeklődni arról, hogy működnek a női dolgok.
Te azzal nyitottál be, hogy hány éves vagyok és milyen bugyit szoktam hordani. Az utcán is megszólítasz ismeretlen nőket, hogy milyen bugyi van rajtuk? És nem vágtak még pofon egyszer sem?
Viszont én is jelentettem most ezt a két mocskolódást, megnézzük ki húzza a rövidebbet 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!