Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok/nők! Ti éjszakára/alvás...

Lányok/nők! Ti éjszakára/alváshoz is használtok tisztasági betétet, vagy csak nappalra?

Figyelt kérdés
Csak napközben hordjátok a folyás miatt a tisztasági betétet, vagy éjszakára is szoktatok betenni? Éjszaka is kell a folyás miatt, vagy csak megszokásból?

2023. szept. 8. 15:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
Ha nagyon sok a folyásom csak akkor teszek be tisztaságit ..
2023. szept. 10. 19:09
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
változó
2023. szept. 11. 09:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én csak mensi elött használok, hogy ne érjen meglepetés, és a végén a gyengébb napra. Nem igazán folyok, peteérés környékén kicsit, de általában pisilés közben jön ki.
2023. szept. 14. 23:19
 14/20 anonim ***** válasza:

#8 vagyok, csak szólok mindenkinek hogy megjelent az ügyeletes perverz a kérdés alatt.

Arról érdeklődött kedvesen privátban, hogy milyen bugyit szoktam hordani és amikor közöltem vele, hogy nincs túl sok köze hozzá, akkor irgalmatlanul bunkóba váltott, elszidott mindennek de olyan stílusban, hogy ha szó szerint idézném akkor fennakadna itt hozzászólásban a szűrőkön.

És most még ez a nyomi fenyegetőzik, hogy jelenti a válaszomat és kitiltat az oldalról :D Csak szóltam, hogy készüljetek, ha ti még nem kaptatok :D

2023. szept. 22. 15:37
 15/20 anonim ***** válasza:
Engem is megtaláltak, ketten is. Az egyik fotózást akart, a másik meg azt kérdezte, hogy a perverz álmaim miatt kell-e a betét. Betegek.
2023. szept. 22. 17:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Ó az megszokott az ilyen kérdéseknél sajnos 😅 volt már itt olyan idióta is, aki jobban akarta tudni nálam hogy hogyan működik a női ciklus XD Most ebben a fazonban tényleg az volt a rohadt ijesztő, hogy milyen undorítóan agresszívbe váltott ahogy lepattintottam.
2023. szept. 22. 19:02
 17/20 anonim válasza:
0%
Figyelj csak, 8 as! Nem tudom, kire gondolsz, én is írtam többek között erre a kérdésre is, de nem szokásom senkivel mocskolódni. Aki mocskolódott, attól nyilván megérdemelted, amilyen stílusban itt írtál, azért szégyenfolt lettél a válaszadók közt! Kihúztad a gyufát, nálam és esetleges nem perverz, hanem érdeklődő férditársaim közt, ezért jelentem a válaszod és felszólítalak, ha képtelen vagy az emberi viselkedésre, ne írj ki válaszokat és takarítsd el magad innen, mielőtt mások teszik meg!
2023. szept. 23. 08:23
 18/20 anonim válasza:
0%
Utolsó vagyok, igen, valóban, veled én is összetűztem, mert mégis, egy udvarias kedves kérdésre hogy vagy képes úgy válaszolni, hogy mi közöd hozzá és hasonlók?! Megérdemelted a kioktatást, a válaszod jelentettem és ha nem hagyod abba, nem sokáig leszel gyakoris. Ez az oldal embereknek való, akik tudnak tisztességesen kommunikálni, jegyezd meg alaposan és szállj magadba, tőled messze a lelki jellegű erkölcs és értékrend, kikérem magamnak, hogy perverznek merészelj nevezni!
2023. szept. 23. 08:30
 19/20 anonim ***** válasza:

Mit jelentesz rajta? 😂😂 Az volt a kérdés, hogy ki használ tisztasági betétet éjszakára, én pedig leírtam, hogy mikor szoktam. A kérdésre válaszoltam, nem személyeskedtem senkivel. És pláne milyen alapon szólítasz fel bármire? 😂

Az emberi kommunikáció kapcsán meg szívesen bemásolnámn ide, hogy milyen stílusban írtál nekem, tele volt káromkodásokkal, engem is elég undorító jelzőkkel illettél.

Amúgy nagyon rossz helyre lősz, mert többször válaszoltam már férfiaknak, akik normálisan tudtak kérdezni és érdeklődni arról, hogy működnek a női dolgok.

Te azzal nyitottál be, hogy hány éves vagyok és milyen bugyit szoktam hordani. Az utcán is megszólítasz ismeretlen nőket, hogy milyen bugyi van rajtuk? És nem vágtak még pofon egyszer sem?

Viszont én is jelentettem most ezt a két mocskolódást, megnézzük ki húzza a rövidebbet 😉

2023. szept. 23. 14:38
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nappalra főleg be kell raknom..
2023. szept. 29. 21:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!