Szerintetek normális ha egy 14 éves lány felvesz egy hossz nike pro leggingset egy has pólóval és így megy iskolába?
2023. szept. 4. 16:34
11/20 anonim válasza:
Elsőszámú probléma: haspóló. A tornanadrág csak ezután jön. Normálisan nem tudtok felöltözni iskolába? A szüleid tudják, hogy így járkálsz el otthonról?
14/20 anonim válasza:
Ha egy agy nélküli tiniribi vagy és ezt szeretnéd hangsúlyozni, akkor igen, ha egy kis értelem is van benned, akkor mondjuk ezt a kérdést fel sem teszed...
15/20 anonim válasza:
#14: "grat" hozzáállásod hangneméhez – mellesleg honnan vagy benne biztos, hogy Kérdező saját maga viselte/viseli/viselné a linkelt ruhadarabot?
A kérdésre: valszeg kezdő gimisek vagytok, új közösség, új szokások, új kultúra – sportruci kicsit gyerekesnek tűnik, de ha aki viseli, nem zavarja, főleg ha többen is így öltöznek egy osztályban, akkor miért is ne?
16/20 anonim válasza:
Nekem a kérdező privát üzenetben megadta az igazán felnőttes válaszát (pedig nem voltam rá kíváncsi). Állítása szerint szereti, ha a fiúk nézik mindenét... Biztos büszkék rá a szülei
17/20 anonim válasza:
Csak nehogy aztán meg... kupakolják a pedofilok!
18/20 anonim válasza:
az egyik lány haveromat már majdnem megcsinálták,nem pedofilok, azért mert fiukkal lógott és haspólóban stb figyelem felkeltő ruhákban járt.
19/20 anonim válasza:
Ezeknek a lányoknak annyi eszük is van, ahogy öltözködnek, sajnos jól látszik, hogy ma az értelmesebb lányokból van kevesebb, de legalább őket meg jobban megbecsülik
20/20 anonim válasza:
ha tehetem mindenhova nike pro ba megyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!