Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik színben lenne jobb a...

Melyik színben lenne jobb a linkelt pulóver?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy macifüles pulcsit rendelni, de nem tudom melyik színt válasszam:

[link]

[link]

2010. okt. 16. 19:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szívem szerint mindkét színt megvenném, de az kicsit túlzás lenne...
2010. okt. 16. 21:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Hidd el, jobb, ha csak egyiket veszed meg, max. ha olyan jó, akkor a másikat. Én már rendeltem ilyen ázsiai, kis ázsiai csajjal fotózott fú de jó cuccot, ás hát élőben egy csalódás. Szar anyag, szar minőség, oké olyan, de azért nem egészen, szóval ilyet csak körültekintően vegyél.
2010. okt. 16. 21:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen, én is hallottam/olvastam, hogy nem szupr minőségűek és sokszor nem is hasonlít a cucc a képen lévőre. Ezt a pulcsit is már 1 hónapja nézegetem, de a napokban láttam róla külföldi oldalon otthon fotózott képet és úgy túnt, hogy ez kb. olyan mint az eredeti fotón csak valamennyivel vékonyabb.
2010. okt. 16. 21:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen szőrös mellényem van New Yorkerből. Barna, és fülek nélkül. :) Nagyon imádom, finom puha és meleg. Ilyet viszont most látok először.:D Tudni kéne hogy a te hajad és szemed milyen színű, továbbá hogy milyen színű cuccokat hordasz. :)
2010. okt. 18. 15:06
 15/15 A kérdező kommentje:
Szőke hajam van és szürkészöld szemem. Az öltözködésemben nincsenek meghatározó színek, az erősebb árnyalatokat szeretem, télen hajlamos vagyok sok feketét hordani. Nem szokott gondom lenni a ruha (és szín) választással, de mivel ez a pulcsi viszonylag feltűnőbb, szeretném a normálisabbnak ható verziót választani. Ez a "maci-jelmez" dologban azért lehet van valami :).
2010. okt. 18. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!