Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, az esküvőtökön viselte...

Lányok, az esküvőtökön viseltetek fátylat? Ha igen akkor milyet és ha nem akkor miért nem?

Figyelt kérdés

2023. aug. 31. 21:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Nem illett volna sem a ruhámhoz, sem a személyiségemhez, sem az esküvő hangulatához (Nyilván ez a három faktor erősen összefügg.) Az esküvőmön amellett hogy csinos akartam lenni, komfortosan is akartam érezni magam. Úgyhogy kerültem minden olyan dolgot, amit amúgy soha az életben nem hordok mint pl abroncs, fátyol, fűző, 10 centis tűsarok, ilyesmik. De más meg más személyiség és pont hogy azt mondja, hogy az életben nagyon kevésszer vehetünk fel ilyen dolgokat, tehát nem akarja kihagyni menyasszonyként az alkalmat. Azt is teljesen megértem.
2023. aug. 31. 21:34
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Végül nem. Mikor próbáltam a ruhát, néztünk hozzá fátylat is és volt egy, ami passzolt volna, de nem éreztem, hogy adna hozzá, akár kicsit is jobb lenne azzal, mint nélküle. Ráadásul sokat nem is lett volna rajtam, csak a szertartás alatt, esetleg pár képen, így végül nem kértem. Nem bántam meg, én anélkül is teljesnek éreztem az összképet és szerintem a ruhám háta is jobban érvényesült így. De amúgy nem vagyok ellene, csak nekem így jobb volt.
2023. aug. 31. 21:35
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Nem, nem tervezem.

Egy csipke köpenykét szeretnék, de csak könyékig érőt. Ez nem kapja szét a hajamat, nem akad bele a szempillámba, és hasonló elegáns hatás a cécó nélkül.

2023. aug. 31. 21:53
 4/11 anonim ***** válasza:
95%

3as válaszhoz kieg:

[link]

[link]

Ilyesmit, hogy a dekoltázson takarjon picit.

2023. aug. 31. 22:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon szépek! Nekem tetszenek a fátylak és mindíg is akartam viselni de szerintem inkább majd a ruhám határozza meg. A filmekben annyira gyönyörűek azok a hosszú fátylak.
2023. aug. 31. 22:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem látni benne rendesen, és rontja emiatt a látást.

Annyit meg nem ér egy esküvő.

2023. szept. 1. 07:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Ahogy néztem már vannak nagyon vékony fátylak is.
2023. szept. 1. 07:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Én egyelőre még csak álmodozok az esküvőmröl mert a párom még nem jutott el oda hogy megkérje a kezem. :(
2023. szept. 1. 08:30
 9/11 anonim ***** válasza:
38%
Nem, mert béna
2023. szept. 1. 08:51
 10/11 A kérdező kommentje:
9: Kifejtenéd hogy mi miatt gondolod így?
2023. szept. 1. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!