Évnyitóra elmegy még ez a blúz?
Figyelt kérdés
Így őszre nem szeretnék már venni új fehér blúzt, inget. Van egy ilyen rövidebb fazonú ingem, hátul és elől nyitott, kicsit alkalmibb, kicsit bulizos jellegű. Szerintetek elmegy ez még egy fekete nadrággal?
2023. aug. 30. 22:55
1/13 anonim válasza:
Nem. Ez fesztiválra, buliva ok iskolába nem.
3/13 anonim válasza:
Magasdereku gatyaval szerintem okes
4/13 anonim válasza:
Szerintem is okés, én miniruhába szoktam menni.
5/13 hosszúhajú válasza:
nem. kilátszó testfelület deréktájt nem hivatalos. - az évnyitó az. ( egy tanár)
6/13 anonim válasza:
Nem. Az évnyitó egy formális rendezvény, ott nem illik szexiskedni, ahogy egy elegáns étterembe se mész be picsagatyában.
7/13 anonim válasza:
Kerj ki az iskoladtol egy oltozkodesi kodexet.
Uzleties megjelenesbe nem fer bele,azaz evnyitora se lesz jo.
Anyukad nem tanitott meg,mit hova illik felvenni?
9/13 Metionin válasza:
Vegyél alá egy fehér topot, hogy ne látszódjon ki a hasad.
10/13 anonim válasza:
De jól néz ki, hol vetted? Igen, kicsit fura lenne ez évnyitón, de csak a dereka miatt, egyébként tényleg jól áll rajtad. Szerintem is fehér top vagy body alá jó ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!