Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valaki ajanlana valami fiusabb...

Valaki ajanlana valami fiusabb ruhat amit fel vehetnek a testverem eskuvojen?

Figyelt kérdés

Lany vagyok de a ruhakat utalom. A stilusom az mindig is lazs es fius volt. A test alkatom is inkabb fius mint lanyos.

Oltony es tarsai eletemben nem voltak rajtam ugyhogy nem tudom h hogy all es h nezek ki benne..

#ruha #esküvő #Fiusstilus
2023. aug. 30. 19:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Kedves 9es valaszolo. Nem hisztizen es pont. Nem tolled kertem tanacsot de itelkezo. Ha valami nem tetszik el lehet menni, de ahogy látom szeretsz bele kötni másokba és mások véleményébe szóval jól bemutatkoztál itt mindenkinek. Nagyon köszönöm mások nevében is hogy csak leszólpgatni tudsz másokat. A tamácsadás ahogy látom nem az erősséged.
2023. szept. 1. 15:39
 12/16 anonim ***** válasza:

9. Vagyok.

Akkor legközelebb írd ki a kérdésed mellé, hogy nem tőlem kérsz tanácsot!

Nem ítélkezem, csupán hasonlatot írtam magammal kapcsolatban.

2023. szept. 2. 12:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Kosz a segitseget kedves utolso. Anonim vagy akkor el magyaráznád érthetően a tanácsod hogy hogy tehetném meg?
2023. szept. 2. 20:57
 14/16 Noren1989 ***** válasza:
*okoskodók kíméljenek
2023. szept. 2. 20:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor ne írjál értelmetlenséget!
2023. szept. 4. 07:06
 16/16 anonim válasza:
45%
Fehéret, feketét nem illik viselni!!!
2023. szept. 4. 13:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!