Melltartó nélkül a hétköznapokban?
Figyelt kérdés
Melleim nagyon kicsik viszont szerintem formásak. Emiatt sokszor feleslegesnek érzem a melltartót. De ugye a bizonyos mellbimbó “probléma”. Egyik barátnőm ajánlotta a bimbótapaszt van valakinek tapasztalata ? Vagy merjek lépni s anélkül ? Egy fiatal lány :)2023. aug. 30. 18:05
11/14 anonim válasza:
Azon a bolygón, amin faszik lehetnek lebegő vagy épp lógó cseccsel az utcán, de a nők nem.
12/14 anonim válasza:
#11 De a faszik lebegő, lógó csecsét senki sem bámulja csorgó nyállal.
Öreg néniket is lehetett így látni mindig is, derékig érő mellekkel... Nem esztétikus látvány, de kit érdekel.
Egy fiatal lány melle és bimbója viszont szexuálisan izgató. Méghozzá nagyon. Akit nem zavar ez a tény, az hajrá.
13/14 anonim válasza:
Én nem hordok tapaszt.. és melltartót sem. Nekem is kicsik a melleim.
14/14 anonim válasza:
Ritkán van rajtam de nem zavar ha látszik.44N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!