Hogy tetszik ez az összeállítás első randira?
Jövőhéten megyek életem első randijára. Semmi extra: mozi, kaja (nem elegáns helyen), és utána sétálunk. Nem tudom, hogy mi lenne a megfelelő öltözék, de én valami ilyesmire gondoltam, és ilyesmi ruháim nekem is vannak itthon. Nem is szeretném túllihegni a dolgot, csak hát azért csini legyek. :)
Ruha és boleró: bal felső sarokban lévő, majdnem pont ilyen, csak valamivel hosszabb szerintem, és nincsenek rajta gombok. És rövidebb boleró, sötétkékben, és hosszúujjú.
Harisnya: vastag, sötétkék.
Bokacsizma: fekete, oldalán 3 fekete gomb, és "visszahajtott".
Kabát: [link] Leginkább ehhez hasonlít.
Egyébként is hasonlóan öltözködöm. A kabátot levenném, szóval nem abban ülnék mindenhol, értitek. Szóval valami ilyesmire gondoltam, meg egy retrós, fekete gyűrűre. Szerintetek milyen lenne ez így? Nagyon izgulok, szóval olyan ruhát szeretnék, amiben jól érzem magam.
15L
nagyon csini.: )
Le fogod venni a lábárol;)
tök jó sokkal jobb mintha igy mennél: [link]
minden lányazt hiszihogy a rövid szoknya csizmával meg kivágott blúz tök jó lesz de csak elrettenti a pasikat! a te ruhád egyenesen szuper! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!