Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol érdemes ruhát venni?...

Hol érdemes ruhát venni? (Miskolc és környéke)

Figyelt kérdés

A napokban tervezek ruhákat venni, viszont nem tudom, hogy hol lenne érdemes nézelődni, ahol lehetnek jó leárazások?

M3 outlet Polgár van eddig csak, ami szóba jön. Elméletileg 70%-os leárazások is lehetnek nyár végén, így lehet esély kifogni pár jó dolgot.

Polgáron kívül hol érdemes még nézelődni?

2023. aug. 25. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
28%

Ne a leárazást nézd. Ha valamit nem vennél meg teljes áron arra nincs is szükséged. Ha amúgy megvennéd, de épp akkor akciós örülj a szerencsédnek. De ne azért menj vásárolni, mert akciók vannak. Nem tudom megfigyelted-e már, hogy ami akciós sosincs. Amint vége van az akciónak tele van vele a bolt. "Mert ha màr itt vagyok nem megyek el üres kézzel" elvet alkalmazzák. Ők is tisztában vannak azzal, hogy nem fogsz Miskolcról leutazni az M3 outletbe, hogy aztán üres kézzel menj haza.

Ha kell valami vedd meg. Ha valamire nincs szükséged akkor aludj rá kicsit.

Pl. Nadrág suliba kell. De ahhoz meg nem kell leutazni az Outletbe. Többe kerül az autópálya matrica + benzin, mintha a városon belül mennél el egy H&M-be.

Ha meg ennyire tudatos vásárló akarsz lenni akkor turkáló, használt ruha vásárlás.

2023. aug. 25. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyiregyhaza kgst piac.
2023. aug. 26. 01:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Half priceban jó akciók szoktak lenni
2023. aug. 26. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!