A bundám tiszta pia lett, igaz nem hagyott foltot, de olyan kemény ott a szőr a bundán. Mit tegyek vele? Ki lehet mosni mosógépben?
Figyelt kérdés
2009. jan. 1. 16:25
1/13 anonim válasza:
Szerintem, bár sosem volt bundám, először is egy kicsit szedd szét a szőr, esetleg keféld ki. Aztán ha nem jó, semmiképp ne tedd be a mosógépbe, max. a kezeddel mosd ki a foltot. Ha így se lenne jó vidd el tisztítóba, vagy ha nem vállalják, akkor ennyi.
2/13 anonim válasza:
mér iszol te bundába?nesze..megkaptad
3/13 A kérdező kommentje:
nem bundába ittam...csak egy helyre le voltak pakolva a kabátok,vki odarakta a piáját,és kiömlött...
2009. jan. 1. 20:54
4/13 anonim válasza:
Szerintem érdemes egy tisztítóba elvinni és megkérdezni, hogy kitisztítják-e vagy te magad tudsz-e vele kezdeni valamit. De én nem esnék neki szakember megkérdezése nélkül, mert nem olcsó mulatság. Az ilyet elég komoly boltokban lehet beszerezni, talán ott is lehet tanácsot kérni.
6/13 A kérdező kommentje:
mű:D
2009. jan. 9. 14:53
7/13 anonim válasza:
A műszőrme mehet a mosógépbe szerintem.
8/13 A kérdező kommentje:
de hullik még egy pöppet a szőre!az nem gáz?am nagyjából kiszedtem vizestörcsivel belőle!
2009. jan. 9. 16:52
9/13 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok: Akkor bejött a válaszom. Elrontottam különben, mert egyszer a szőrös csizmámat összesároztam, és nekem így jött ki.
10/13 anonim válasza:
mi az a"D"amit az előbb odairtál?(mű:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!