Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rá kell venni a lányunkat...

Rá kell venni a lányunkat hogy hordjon melltartót?

Figyelt kérdés
Idén tavasszal töltötte a 13-at és most kezd szúnyogcsípésnél nagyobb lenni neki a melle (ha az anyja génjeit örökölte akkor hamar abba is fog maradni a növekedés). Ő egyelőre nem gondolja úgy hogy bármit is kéne venni póló alá ha a helyzet (iskolai ünnepség, temetés, stb.) nem kívánja meg. Kérdés hogy kell-e erőltetni hogy hordjon bármit úgy hogy ő se szeretne és a kosármérete se indokolja? Vagy ennyi idősen már ráhagyhatjuk hogy elég nagy lány ahhoz hogy eldöntse? (Zárójelben: az anyja se hord melltartót mert felesleges az éppencsak A kosaras melleire, akivel amúgy egyet is értek).

2023. aug. 23. 18:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem nem kell takargatnia magát senkinek se. Had legyen mindenki szabad. Free the nipple.

Én sem hordok bugyit. Csak forró nacit, amelyikből kint van a fenekem majdnem teljesen. Sokan irigyek rám, nők persze, tökéletes az alakom. Átlátszó ruhákat hordok, mint a celebek, teljesen átátszik a mellem. Szerintem eljön az idő mikor mindenki így fog öltözködni. Bár ilyen melegben szerintem nem kellene semmilyen ruha. Ki tudja, lehet 10 év múlva már nem kell ruha, és pucéran lehet közlekedni. Ez a természetes.

2023. aug. 23. 22:33
 12/20 anonim ***** válasza:
20%
Valamit illene, a lányom 9, pár barátnőjének már indokolt, sportmelltartó félét hordanakn
2023. aug. 23. 23:23
 13/20 anonim ***** válasza:
3%
Akkor ne hordj. Hidd el, a férfiakat nem zavarja, ha átütnek a csöcseid
2023. aug. 24. 05:52
 14/20 anonim ***** válasza:
29%

Hordjon valamiféle bimbó tapaszt ami elterjeti a bimbóját.

Vagy melltartó toppot.

2023. aug. 24. 07:20
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem amikor átüt olyan mintha 2 kis szardarab száradt volna oda.
2023. aug. 24. 13:18
 16/20 anonim válasza:
76%

Mindenkinek van melle, itt az ideje, hogy a társadalom ezt felfogja és ne legyen elvárás egy nő felé, hogy melltartóval takargassa őket, mert éppen zavar valami random embert.

Én azt magyaráznám el a lányodnak, hogy vannak, akik szeretnek melltartót hordani, mert úgy kényelmes nekik és vannak, akik anélkül érzik jobban magukat. Mindegyik hozzáállás természetes és egészséges. Döntse el, hogy ő hogy érzi jól magát, ti pedig támogassátok ebben. Ha 13 évesen azt ültetitek belé, hogy ciki, ha a melle esetleg átüt a pólón vagy nem teljesen szabályos alakú, akkor azzal olyan gátlásokat hoztok létre benne, amit később nagyon nehéz lesz levetkőznie.

2023. aug. 24. 15:47
 17/20 anonim ***** válasza:
61%
hát akkor hadd bámolja meg a kislányt az összes fiu és az összes pedofil. :) okosok.
2023. aug. 24. 15:49
 18/20 anonim ***** válasza:
55%
Igaza van a 20as-nak.
2023. aug. 24. 16:02
 19/20 anonim ***** válasza:
70%
a mell takarasa nem azert valt divatta, mert az nem elfogadott stb. hanem mert, a ferfiak miatt.
2023. aug. 24. 16:10
 20/20 hosszúhajú ***** válasza:
73%
13 éves???? könyörgöm erre való a kombiné!
2023. aug. 25. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!