Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Asia vagy EU a kisebb ruha méret?

Asia vagy EU a kisebb ruha méret?

Figyelt kérdés
XS méretről van szó, Sheines ruha. A kisebbet szeretném de nem tudom viszonyítani, hogy az ázsia vagy az eu-s xs a kisebb. Valaki tudja esetleg?

2023. aug. 21. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ázsiai méretek durván pici, Kínában pl az S kisebb mint egy gyerek méret, és ha te európaiban XSes vagy, ott L. Nem vicc.

De a Shein az europer méreteket használ, mert első sorban a nyugati piacot célozza.

2023. aug. 21. 21:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ☺️
2023. aug. 21. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nincsenek centik megadva? Jobban jársz, ha az alapján választod ki a méretet.
2023. aug. 21. 22:18
 4/5 Metionin ***** válasza:
100%
Lennie kell centiknek de amúgy az ázsiai a kisebb. Én mindig azt veszem, az EU xs sokszor túl bő nekem.
2023. aug. 22. 09:32
 5/5 A kérdező kommentje:

#3 van megadva de ugyan annyi mint az eu-s xs leírás alapján

Ázsiait vettem végül mert ahogy #4-es írja nekem is van amelyik bő szokott lenni az eu-s ból

2023. aug. 22. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!