Mit csináljak ha fehér nadrágot akarok felvennie de megvan?
Szia
Én hallottam olyat,hogy ugye beteszel egy betétet rendesen a nemiszervedhez,és egyet pedig a végére,a fenekedhez. Úgy,hogy a 2 betét T- alakot formáljon.
És így elvileg biztosan nem fogsz átázni.
Remélem tudtam neked segíteni.
Én 10 éve hordok fehér nadrágot(eü-s vagyok) nem tudom mások hogy csinálják, de én vagy 15 éve a tampon+betét kombinaciojat hasznalom. A tampont meg amint érzem, hogy megtelt, cserélem.
Simán betéttel is talán meg lehet oldani, de akkor óránként mosdóba kell menni, hogy lásd mikor kell cserélni.
Jó, hogy írta a kérdező, hogy tampon kizárva, erre többem is azt javasoljátok neki.
Mikor munkához fehér nadrágot hordtam (nálam sem opció a tampon eü. okból) többször mentem mosdóba biztos ami biztos, de az erősebb napokon volt, hogy két bugyit vettem fel és. A betét márkája (minősége) szinte lényegtelen, mert én a ragasztó erősségében látom inkább csak a különbséget közöttük, a reklámoknak pedig nem szabad hinni, hogy nem tud itt-ott szivárogni.
2 bugyi, minőségi, leghosszabb betét
Esetleg egy hosszabb felső opció?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!