Érdemes turkálókba menni?
OK :D. Egyébként a "megengedhetem magamnak" nyilván egy baromi széles kategória, fun fact, a régóta gazdag emberek nem szoktak mindenféle marhaságot megvenni, annál jobban vigyáznak a pénzükre. Ez nem azt jelenti, hogy MINDENEN spórolnak, de van, ami számukra megéri, és van, ami nem. Én pont így vagyok a turival: minek költsek pénzt az egyébként nem túl jó minőségű fast fashion ruhákra, ha ugyanezeket a fast fashion ruhákat megkapom a turiban is, nagyobb választékkal, és ott jobb minőségű márkákat is ki lehet fogni.
Nyilván nem vagyok annyira gazdag, hogy mittudomén, 40.000-ért vehessek magamnak egy tényleg jó minőségű pólót, és ilyen ruhákból álljon a ruhatáram, de pont most nézegetek egy jó minőségű, 100% gyapjú pulóvert 50.000-ért, mert az megéri nekem, szar minőségre viszont nem vagyok hajlandó annyit kiadni, amennyiért újonnan árulják őket. Nem is beszélve a fenntarthatóságról (iszonyú gáz márkákat, pl. Primark vagy Shien turiban se veszek, mondjuk a minőségük is olyan, hogy ha nem is lenne rajta a jelzés, akkor se kéne).
Egyébként egy évvel ezelőttig csak új ruhákat vettem, és azóta csak nőtt a jövedelmem.
Na de elég messzire vezet ez egy turis topicban :DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!