Miért kell magánrendelőkben recepciósként kiöltözni? :O
Decemberig fogok ilyen helyen dolgozni, és nagyon meglepődtem, mikor mondták, hogy blúzt, kosztümöt kell viselni mindig.
Más magánrendelőkben is így van? Azért lehet ez így, mert ügyfélközpontú a dolog?
18/L
9.
Majd meglátogatlak, aztán elkezdek ott pampogni, hogy engem ne díszmagyarban várjanak, nem ez a lényeg.
En inkabb azt dijaznam,ha a recepciosokon latnam butatva 1-1 szepedzeti beavatkozasukat: feliratozva a lanyokon,kin mit es ki csinalt.
Rengeteg plasztikai sebesznel jartam rendszeresen. Kosztumos recepciost sehol nem lattam csak sok helyen csunyakat vagy oregeket,ami zavaro volt szamomra.
De a legbeszedesebb,amikor ronda az ugyfelkor. Az az igazi redflag. Nem az,h a recepcioson nincs kosztum.
Fogorvosok: csak maganhoz jarok. Soknal megfordultam mar es ott se lattam kosztumos receciost.
Szerintem a kosztum nem nagy szam. Lehet talalni eladztikus anyagu kenyelmes divatos kosztumoket. A legutobbi divat vonal a kosztumvilagban a joghing es kosztum otvozete. Fekete kosztumanyag nyulos valtozatban . Fazon melegitonek tul elegans,kosztumnek ndm eleg nyanyas.
Huhh, de nehéz volt elolvasni a 12-es hozzászólást, de azért sikerült. Mindenesetre köszi a véleményt.
Vidéken van ez a rendelő, lehet itt többet fordítanak a külsőségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!