Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért kell magánrendelőkben...

Miért kell magánrendelőkben recepciósként kiöltözni? :O

Figyelt kérdés

Decemberig fogok ilyen helyen dolgozni, és nagyon meglepődtem, mikor mondták, hogy blúzt, kosztümöt kell viselni mindig.

Más magánrendelőkben is így van? Azért lehet ez így, mert ügyfélközpontú a dolog?

18/L

2023. aug. 19. 08:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%

9.

Majd meglátogatlak, aztán elkezdek ott pampogni, hogy engem ne díszmagyarban várjanak, nem ez a lényeg.

2023. aug. 19. 20:59
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

En inkabb azt dijaznam,ha a recepciosokon latnam butatva 1-1 szepedzeti beavatkozasukat: feliratozva a lanyokon,kin mit es ki csinalt.

Rengeteg plasztikai sebesznel jartam rendszeresen. Kosztumos recepciost sehol nem lattam csak sok helyen csunyakat vagy oregeket,ami zavaro volt szamomra.

De a legbeszedesebb,amikor ronda az ugyfelkor. Az az igazi redflag. Nem az,h a recepcioson nincs kosztum.

Fogorvosok: csak maganhoz jarok. Soknal megfordultam mar es ott se lattam kosztumos receciost.

Szerintem a kosztum nem nagy szam. Lehet talalni eladztikus anyagu kenyelmes divatos kosztumoket. A legutobbi divat vonal a kosztumvilagban a joghing es kosztum otvozete. Fekete kosztumanyag nyulos valtozatban . Fazon melegitonek tul elegans,kosztumnek ndm eleg nyanyas.

2023. aug. 19. 20:59
 13/16 A kérdező kommentje:

Huhh, de nehéz volt elolvasni a 12-es hozzászólást, de azért sikerült. Mindenesetre köszi a véleményt.

Vidéken van ez a rendelő, lehet itt többet fordítanak a külsőségekre.

2023. aug. 19. 21:07
 14/16 anonim ***** válasza:
83%
35 ezertől kezdődnek a vizsgálatok. Akkor is annyi,ha csak rád néz az orvos és felír egy recept nélkül kapható cuccot. El is várom,hogy jól öltözött legyen mindenki ennyi pénzért.
2023. aug. 19. 23:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A kosztüm és a blúz azt sugallja, hogy professzionális munkaerővel van dolgunk. Bizalmat ébreszt a vendégekben. Ez nem tudatos dolog, egyszerűen így működik a dolog. Téged is komolyabban vesznek az emberek, ha ki vagy öltözve.Egy csinos blézer, alatta egy top vagy egy blúz, nem kell túlgondolni. Sok sikert!
2023. aug. 20. 08:23
 16/16 A kérdező kommentje:
15: Ezt igazán kedvesen fogalmaztad meg, köszönöm szépen a jó kívánságot! ^^
2023. aug. 20. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!