Amikor eladásra hirdetitek a ruháitokat és azt mondja a vevő, hogy mindig utánvéttel fizet hazudik?
Éppenhogy utólag fizetünk csaknem mindenért. Boltban, étteremben, szolgáltatásokért.
Aki előre kéri a pénzt, azok között sokkal több a csaló, hiszen akkor már akár küldenie sem kell semmit. Utánvét esetén legalább egy kicsit törnie kell magát, hogy legyen csomag, megfelelő méretű, súlyú és hogy feladja.
Pont hogy utólag szoktunk mindenért fizetni, ezért én nem szeretem az előre utalgatáshoz való ragaszkodást. Én azóta nem utalok előre, amióta 100 000 forintomat visszatartotta egy kedves eladó. Aztán könyöröghettem 2 hétig, hogy adja már ugyan vissza, ha már egyszer meghiúsult a vásárlás.
Tanulság: bunkó paraszttal nincs üzlet, mert csak a baj van vele. Aki nem tud kultúráltan alkudozni, azzal nincs megállapodás. Ha jó áron adod a portékát, akkor megveszi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!