Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol vesztek ruhát ami nem...

Hol vesztek ruhát ami nem kínai vagy fast fashion?

Figyelt kérdés
Nem találok semmit mert ha kis kereskedő is akkor is gagyi minőségű ruhákat árulnak.

2023. aug. 18. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Még a luxusmárkák is kínában gyártatják a ruhákat :))

Szóval a megoldás ha magyar kisvállalkozótól rendelsz.

2023. aug. 18. 10:39
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Blue Nature,Mystic day,Envy ruhákat hordok.
2023. aug. 18. 11:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendeltem nemrég kis vállalkozótól de azon is olasz címke volt. Gagyi volt az anyaga és még a varrása is el volt bszva. Gondolom nem az összes rossz de nem szeretnék még egyszer beleválasztani ezért ha tud valaki bevált üzletet azt megnézném szívesen. Köszi a választ amúgy
2023. aug. 18. 11:18
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Turikban.
2023. aug. 18. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:
66%

Én turiban néznék - persze, ott is többségben van a kifejezetten gagyi fast fashion, mégis azért van lehetőséged arra, hogy végigfogdosd az anyagokat, kicsit széthúzd a varrás mentén, mennyire nyúlik ki az anyag vagy mennyire pattan el a cérna. Fast fashionben is van amúgy jó minőségű anyag / varrás, csak ki kell fogni.

Olyan üzlet meg nem nagyon van, ahol minden 100%-ig szuper minőség... ha a pénz nem akadály, én inkább varratnék.

2023. aug. 19. 15:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!