Hol tudnék értelmes plus size ruhákat vásárolni nem horror áron?
Sajnos az én tapasztalataim szerint nem nagyon készítenek divatos ruhákat Magyarországon a plus size nőknek!
Egyszerűen rossz nézni ami van kínálatban. Mintha egy 70 éves duci néni ruhatárát nézném, vagy a másik véglet a tele virággal mintákkal írással teli ruhák...
Néha elnézegetem az S-es mérettől az XL méretig és olyan szép ruhákat olyan menő ruhákat látok.
Letisztult ruhákat is nagyon egyszerű ott találni.
Vagy épp amire szükséged van, megtalálod abban a méretben ez fix információ!
De ha XL-nél tovább megyünk egyből jönnek ezek a borzalmak.
Nem érzem magam jól egyszerűen miközben ezeket nézem, le hoznak az életről.
Persze tudom nem kell minden boltnak plus size ruhákat gyártani és igazodni a kövér emberekhez is..de ha már egy olyan bolt vagy online áruház lenne ahol lehetne kapni normális ruhákat nagyobb emberekre nem horror áron én annyira boldog lennék...
Jelenleg fogyókúrázom egyébként, azért is hogy egészségesebb legyek és csinosabb.
21 éves vagyok... fiatal..és nem úgy szeretnék kinézni mint egy darab zsák.
Szeretem a bő ruhákat jobban mint a szűk ruhákat, de azokból sincs értelmes. SheIn nekem kizárva.
Vissza küldés ha nem jó az macera és több pénzbe kerül néha mint maga a ruhák...plusz a minőség nagyon rossz ..
Kérlek segítsetek. Hátha van esély hogy valaki ismer egy tök jó boltot online áruházat.
Elnézést a kifakadásért de nagyon frusztráló.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Igazából a Shein minőségre nem rosszabb mint a többi fast fashion üzlet. Szerintem adj egy esélyt neki. Van jobb és kevésbé jó minőségű ruhám innen. Az a lényege, hogy mindig nézd meg a véleményeket, és olvasd el a méretnél a centiket. Sok ruhám innen van, kb 3 alkalommal lőttem csak mellé a méretnek, ezeket fel is tettem eladni.
A Kikben tudtam még venni régebben ruhákat, de egysze rosszabb lett a minősége és egyre drágább is. Meg hát kevés olyan dolgot találtam ami nem nénis.
Online a H&M-nek van Molett részlege, a legtöbb dolog nincsen a boltokban, leárazáskor szoktam vásárolni, viszont alapdarabok vannak kb. Semmi kicsit extrább nem szokott lenni.
Kb ennyi igazából, érdemes megnézni a turikat, ruhás kínai boltokat és talán még a Tescoban a ruharészleget is. Régebben több nagyobb méretük volt és brutál drága lett. :D
Olcsónak nem mondanám, de a Bonprixet és az About You-t nézd meg még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!