30-as, 40-es férfiaktól kérdezem, ma is elegáns hivatalos helyre ilyen ing? Ugye hogy nem ómódi?
Figyelt kérdés
Marks and Spencer már nincs Magyarországon, pedig korábban a kedvenc márkám volt.
Itthon újonnan ugye már nem kapható?
És az eredeti kérdés. Nem slim fit, hanem kissé régimódibb, de ebben a korosztályban ez "illik".
Vagy ómódi?
2023. aug. 15. 09:56
1/3 anonim válasza:
Én valamivel fiatalabb vagyok és mégis azt mondom, hogy igen. Vannak helyzetek, főleg ha valakinek olyan a munkája, hogy alap az ilyenféle öltözködés.
Az M&S jó márka, csak nem a méretem amit linkeltél. :)
2/3 anonim válasza:
Egy sima fehér ing annyira klasszikus, hogy soha nem fog kimenni a divatból.
Ha meg nem jó a szabasa, túl bő, akkor azon egy varrónő tud segíteni.
3/3 anonim válasza:
Ha a fazonra gondolsz az testalkat függő, nem kor függő, ha egy 50-és pasi kivan gyúrva, jól fog neki allni egy Bodyfit ing, ha pedig egy 25 éves dagadt srácról van szó akkor nyilván bő fazonút vegyen fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!