Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Már egyátalán nem divatos az...

Már egyátalán nem divatos az egyrészes fűrdöruha?

Figyelt kérdés
Van egy Lehotex egyrészes fűrdöruhám ezt vittem le magamal a Balatonhoz de ugy éreztem mintha ki lógnék az emberek közül sokan néztek furán rám vagy csak be képzeltem magamnak nem tudom
2023. aug. 11. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Lehet,hogy nem képzelted be. Én már régen láttam.
2023. aug. 11. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Mindenki abban megy, amiben akar és jól érzi magát, az hogy egyeseknek nem tetszik, meg másban vannak az egy dolog. Felőlem lehetnek pucéran is, mivel nem járok ilyen helyekre.
2023. aug. 11. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Siófokon sok nőt láttam egyrészesbe 🙂
2023. aug. 11. 19:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Külföldön (mediterrán) az uv védelem a divat.

Rengeteg hosszú ujjú egyrészes, illetve hosszú ujjú uv póló shorttal volt.

2023. aug. 11. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A divat egy dolog, de amikor a kamikaze óriáscsúszdáról leérve a medencében veszed észre, hogy a bikinifelsőd önállósította magát, és a medence körül 150 ember... na akkor az ember elgondolkodik, hogy ideje beszerezni egy egyrészes fürdőruhát.
2023. aug. 11. 20:36
 6/9 hosszúhajú ***** válasza:
sajnos ma divat hogy mutassunk minél többet. a melltartó egyre mélyebb dekoltázs, a derékvonal épphogy a nemi szerv és szőrzet környékére csúszott le és a fenék is kikerült. az öröm az hogy elmúlik ez is. de szerencsére nem ment ki a divatból az egyrészes. sőt sok olyan fürdőrucit kapni ami tankinis, meg ilyen kombiné felsős- nem tudom hogy hívják, de szerencsére párhuzamosan futnak - így még az is megvan. nem lehet hogy szimplán azért néztek mert csinos vagy?
2023. aug. 12. 01:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is valahogy úgy látom, régebben persze ez volt a divat, de úgye fel váltotta a bikini.

Nekem pl sokkal jobban tetszenek ezek a hagyományos egyrészes fürdőruhák.

2023. aug. 12. 05:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Van egyberészesre is még igény, abból is változik a divat.

Most nem a sima egyszínűek divatosak, hanem a mindenféle itt ott lukas, színes mintás.

2023. aug. 12. 21:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Sztem divat. Vannak sokan egyreszesbe
márc. 9. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!