Más férfiaknak hogy nem csavarodik fel a boxeralsó szára a combján?
Figyelt kérdés
Nekem sem mindegyik, de a legtöbb igen.
Így nem kényelmes és nem is nézne ki jól ha valaki látná.
Másoknak hogy nem tekeredik fel?
2023. aug. 11. 09:06
11/17 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem fogalmazta meg a valóságot. Éppen, hogy egy kirívó véleményt, amivel ketten egyetértetek.
Akkor ti mit hordtok alsónadrág gyanánt?
Nem a rövidnadrágnak adtam alsónadrág nevet, hanem az alsónadrágot neveztem nevén. Nem igaz, hogy aki akarja illetve aki épeszű nem látja a különbséget.
2023. aug. 12. 20:50
12/17 anonim válasza:
Fecske az alsónadrág. Minek még szárral súlyosbítani egy másik gatya alatt? Meg tudod magyarázni?
13/17 anonim válasza:
Èn se értek veletek egyet úgy mint a kérdező, mert a boxer is alsónadrág. Én szinte egész évben fecskét hordok abban is alszok, szeretem mert kényelmes és hordanám egész évben csak azt. De nyáron ilyen melegben nekem elviselhetetlen, így inkább hordok laza boxert ami jól szellőzik hiába van duppla textil a lábszáron, teljesen subjektiv kinek mi a kényelmes. 24f
14/17 anonim válasza:
Fecskét hordunk.
Az a lényeget tartja, takarja, minek kéne ezt fokozni száras alsógatyával a comb takargatásával egy rövid, vagy hosszú nadrág alatt??
16/17 anonim válasza:
Szia. Hordj tapadós sztreccs bokszert annak nem fog felcsavarodni. Én azt hordom és nekem nem csavarodik fel. 23/F
17/17 anonim válasza:
16.
Emlékszel anno mit írtak a skinny farmerre?
Egészségtelen, mert szűk a nemiszerveken.
Na, ez is igaz arra amit te írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!