SHEIN-ről biztonságos rendelni?
Látom, hogy mindenki rendel. Úgy értem, hogy én nem szeretek kártáyról külföldi oldalakról rendelni. Nehogy ellopják a kártya adatokat. Vagy a pénzt (többet).
Azon gondolkoztam, hogy nyitnék egy új számlát, és arra csak kevés pénz tennék, erre a célra. Tudom vannak havi díjak is ami miatt lehet nem éri ez meg? De úgy félek mindig hogy ellopják a kártya adataimat. OTP-nél vagyok, az a legdrágább így K&H-nál vagy ERSTE banknál nyitnék . Úgy nyugodtabb lennék, ha el is tűnik valami akkor nem minden pénzem/ adatom.
Ez hülyeség?
ja, igen?
És annak is van havi kezelési ktg. meg ilyenek?
Erről még nem hallottam, de utána olvastam köszönöm.
Viszont úgy látom, hogy ehhez nem adnak plasztik kártyát. És a "Normál" pénzemből teszek át rá. Nekem jobb lenne ha teljesen külön lenne, tudom azt is tölteni kell, de akkor tudom a normál kártáymon van pl.100 000 Ft amiről neten vásárolok meg 20.000 Ft
Shein megbizhato, tobbszor rendeltem.
Amugy ha felsz, revoluton tudsz csinalni virtualis szamlat, ingyen szamlavezetes nelkul. Kartya hozza penzbe kerul de nem kell hozza a kartya hogy tudj rola fizetni
#8 otpben sincs költsége
Nem csak sheinre gondoltam hanem a többi netes oldalra is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!