Férfiak is hordhatnak selyem anyagú ruhát?
Figyelt kérdés
Mennyire elfogadott férfiak körében a selyem szatén anyagú ruhák, ingek, nadrágok stb... ruhák viselése? Ami ilyen fényes selymes anyagú?
Van aki fel vesz ilyet, ha igen milyen alkalomra?
Vagy tényleg csak egy bizonyos kissebség hord ilyet?
2023. aug. 10. 13:22
1/4 anonim válasza:
Látszik téged még érdekel mások véleménye, pedig ahány ember, annyiféle felfogású, úgy sem tudsz úgy kinézni, hogy mindenkinek tetszen az outfited, ergo ne másoknak öltözz, hanem ahogy akarsz,ami tetszik.
2/4 anonim válasza:
Természetesen. Egy elegáns selyeming klasszikus férfi viselet.
3/4 anonim válasza:
Évek óta ilyen anyagú pizsamákban alszom, ágyneműm is selyem. Vannak ingjeim boxeralsóim is amik selymes szatén anyagúak. Ezeket alkalmanként hordom is, akár hétköznap is. Nem egy elfogadott, de nem tud érdekelni ki mit mond. Nem vagyok b...i, és szerencsére van csaj akiknek ez be is tud jönni, nem tartják női viseletnek.
4/4 anonim válasza:
Én azt a nagyon finom, selyem anyagú női egyberuhát akarom férfiként viselni egyszer.
Nőt simogatni benne is nagyon kellemes érzés volt, viselni is biztos az lehet. Csodás lehet, ahogy az én bőrömet érinti, ahogy mozgok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!