Milyen ruhát NEM vennél semmiképpen sem?
Trapéz nadrág,boka mutatós nadrág,nagyon rövid nadrág.
Illetve van mostanában egy igen ocsmány szandál pasik is hordják. brrrr
38F
Trapéz szárú nadrág/farmer, alacsony derekú/csípőnadrág vagy farmer - nem tetszenek, meg nekem eleve karcsú derekam, széles csípőm van, a s-ggem kilógna, ha csípőnadrágot vennék fel, a bootcut nadrág meg úgy néz ki, mint egy lópata.
Vagy ez a régen divatos puplin topok mert szerintem nagyon idejét múltak, már akkor sem tetszettek, mikor először bejöttek divatba 10 éve :D
Crop topok, spagettipántos top, rövidnadrág, short, miniruha - én ennél visszafogottabban szoktam öltözni a hétköznapokon, nagyon ízléstelenül tud hatni, ha az ember nem jól viseli őket, illetve pl. nyáron kifejezetten nem tartom higiénikusnak pl. tömegközlekedésen a combot/feneket szabadon hagyó ruhákat.
Bármi, ami neon színű, pöttyös vagy virágos, nagy márkajelzéses cuccok, ez a műanyag gumiszandál. - nem tetszenek.
Trapéznadrág, pufidzseki, melegítő, mom jeans, bő póló, haspóló, edzőcipő, csizma, sapka, sál, kapucnis pulcsi, térdnadrág. Hirtelen ennyi jutott eszembe
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!