Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát NEM vennél...

Milyen ruhát NEM vennél semmiképpen sem?

Figyelt kérdés
Avagy milyen ruhadarabokat utálsz és miért?

2023. aug. 3. 21:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Trapéz nadrág,boka mutatós nadrág,nagyon rövid nadrág.

Illetve van mostanában egy igen ocsmány szandál pasik is hordják. brrrr

38F

2023. aug. 4. 01:52
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Bőszárú nadrág, oversize póló, mama bugyi, melltartó.
2023. aug. 4. 09:23
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Trapéz nadrág, rövid derekú pufi dzseki, háromnegyedes nadrág
2023. aug. 4. 10:34
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Latex cuccok, mellény. Ezeket nem tudom elképzelni magamon.
2023. aug. 4. 13:41
 15/25 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Trapéz szárú nadrág/farmer, alacsony derekú/csípőnadrág vagy farmer - nem tetszenek, meg nekem eleve karcsú derekam, széles csípőm van, a s-ggem kilógna, ha csípőnadrágot vennék fel, a bootcut nadrág meg úgy néz ki, mint egy lópata.

Vagy ez a régen divatos puplin topok mert szerintem nagyon idejét múltak, már akkor sem tetszettek, mikor először bejöttek divatba 10 éve :D

Crop topok, spagettipántos top, rövidnadrág, short, miniruha - én ennél visszafogottabban szoktam öltözni a hétköznapokon, nagyon ízléstelenül tud hatni, ha az ember nem jól viseli őket, illetve pl. nyáron kifejezetten nem tartom higiénikusnak pl. tömegközlekedésen a combot/feneket szabadon hagyó ruhákat.

Bármi, ami neon színű, pöttyös vagy virágos, nagy márkajelzéses cuccok, ez a műanyag gumiszandál. - nem tetszenek.

2023. aug. 4. 16:36
 16/25 A kérdező kommentje:
Meglepő milyen sokan írják a trapéznadrágot. Hisz tökre divatban van most. A többivel nagyjából egyet értek
2023. aug. 4. 16:39
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Crock papucs.
2023. aug. 4. 16:42
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony ülepű nadrágot. A trapéz nadrággal semmi bajom.
2023. aug. 4. 17:52
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Trapéznadrág, pufidzseki, melegítő, mom jeans, bő póló, haspóló, edzőcipő, csizma, sapka, sál, kapucnis pulcsi, térdnadrág. Hirtelen ennyi jutott eszembe

34N

2023. aug. 4. 18:38
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen papucsot, tüdőnadrágot, tüdő rövidnadrágot, tüdő bikini alsót. Beszartam gatyát, most estem a biciklivel gatyát, kabátnak csúfolt hónaljmelegítőt.
2023. aug. 4. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!