Ha szőke a hajam és a bőröm is elég világos, akkor nem lenne túl fura világos sárga bikini?
Figyelt kérdés
Ez a kedvenc színem. Tudom, nem csak ez számít, 20-on éves fiatal nő vagyok, átlagos testalkattal.2023. aug. 3. 17:18
2/5 anonim válasza:
Magamból indulok ki, de nekem barna a hajam. A sápadt bőrömön soha nem állt jól q sárgának semmilyen árnyalata. Nekem bikiniből csak a fekete áll jól.
De minden ember más. ez függ bikini fazonjától is. Pl egy háromszög bikini mindenkinek jól áll, míg egy pánt nélküli az csak néhány embernek.
4/5 anonim válasza:
Én is szőke vagyok és szoktam sárga bikiniket hordani. a szőkéknek minden szín jól áll.26N
5/5 hosszúhajú válasza:
szerintem pont ellenkezőleg is lehet. pont hogy passzolna. látni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!