Soha többé nem is lesz már elérhető? - SHEIN
Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak Shein-ről egy tök jó felsőt még napokkal ezelőtt, de úgy voltam vele, hogy hónap vége az azért mégis csak hónap vége, ezer más dologra kell költeni stb., szóval úgy terveztem, hogy megvárom az augusztusi fizetést, és akkor megrendelem. Ma ránéztem véletlenszerűen a kedvenceim között lévő ruhákra, erre látom, hogy eladva abból a felsőből az összes. Ilyenkor mi a helyzet? Soha többé nem is lehet ezt már rendelni? Már nem fognak ilyet gyártani? Nem igazán tudom, hogy hogyan működik az ilyesmi, mert korábban még sosem rendeltem internetről.
Köszönöm a válaszokat előre is! :)
2023. aug. 1. 08:04
1/4 anonim válasza:
Fel szokták viszonylag hamar tölteni a készletet. Természetes van ami teljesen megszűnik, de az esetek 95%-ban az első opció érvényes
2/4 A kérdező kommentje:
Hú, akkor megnyugodtam, köszönöm szépen! :)
2023. aug. 1. 10:01
3/4 Metionin válasza:
Van, hogy egy idő után újra kapható a termék, csak más kóddal. Időnként nézegesd a kifutott terméknél a hasonlókat amiket feldob, hátha közte lesz.
4/4 anonim válasza:
Az egyes jól mondja. De ha nincs odaírva a termék mellé, hogy véglegesen kifogyott, akkor valószínűleg egy pár nap kell csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!