85 D mellel lehet valamit kezdeni, hogy kisebbek legyenek vagy kisebbnek tűnjön?
154 cm, 64 kg vagyok. Rendszeresen sportolok. Viszonylag elég erős a hátam is, meg az átlagnál nagyobb az izomtömegem is.
Nagyon zavar, hogy ha edzőruhában vagyok, akkor egy kicsis túl bögyesnek tűnök.
Összképben nagyon jók az arányaim, csak sokszor fáj a hátam. Főleg amikor sokáig állok a konyhában, és lefelé nézek. Vagy amikor elmegyek dolgozni, és ládákat kell emelgetni, amik max. 15kg-osak
Szerintem adj le pár kilót. Úgy biztosan kisebbek lesznek. A 85-ös hát nem túl keskeny. Pláne 154 cm-hez.
Több mint 10 cm-mel vagyok magasabb nálad és 20 kilóval kevesebb. 65-70cm es a mellem alatti rész. Nem vagyok csontos. Én is edzem, túrázom rendszeresen meg régebben fizikai munkát végeztem.
Régebben voltam nagyobb darabb. Ahogy fogytam a hátam is keskenyebb lett. Teljesen megváltoztak az arányaim.
Szia. Lehet már késő, de hátha nem.
Nekem a triumph merevítős melltartói jöttek be. Nem fáj a hátam, tart mindenhol, és sokkal kisebbnek látszanak a melleim szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!