Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipot ajanlotok?

Milyen cipot ajanlotok?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok, most keresgelem a stilusomat, tudnatok tanacsot adni? Nem vagyok annyira kepben a markakkal, tipusokkal kapcsolatban. Eddig converse cipoket hordtam, de lehet kiprobalnek valami uj markat/fajtat. Altalaban cargo nacikat, haspolokat, vagy triko+kigombolt ing kombokat hordok. Fekete, feher, szurke, barna, zold, lila es kek szinu ruhakat hordok. Valami tipp esetleg?
2023. júl. 28. 15:02
 1/7 anonim válasza:
76%
Én nagyon szeretem a platformos cipőket, elég nagy divat mostanában, a Pumánál találsz, nem túl horror áron:D
2023. júl. 28. 23:33
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
pumat ne vegyel...
2023. júl. 29. 03:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom. 2es, miert nem ajanlod a pumat?
2023. júl. 29. 07:59
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
puma az nem a legjobb, inkabb valami nike vagy jordan
2023. júl. 29. 14:12
 5/7 anonim válasza:
48%
En csak pumat hordok, fele annyiba kerul mint a nike vagy jordan es teljesen meg vagyok elegedve a minosegevel is. Nem mindenki teheti meg hogy jordant vegyen
2023. júl. 29. 15:10
 6/7 anonim válasza:
44%
Vagy Jordan 1, abbol is a midek vagy highok, vagy pedig air force 1. Az air forceok kb. mindenhez is mennek, de nézz szét mindenhol ha ilyet veszel, mert hatalmas árkülömbségek vannak. Plusz szerintem vegyél bele sneaker shieldet (törésgátló), mert sokkal tartósabb lesz a cipő is.
2023. júl. 29. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Jordan, dunk, adidas superstar, deszkáscipő, nike futócipő.
2023. aug. 12. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!