Remix mennyit ad a nem használt fast fashion ruhákért?
A remix egy fos. Oszinten nem javaslom, tobbszor probalkoztam naluk.
Egyreszt fast fashionert semennyit, be se vezsik es vissza se kuldik neked hacsak nem premium csomagot vettel.
A markas cuccok meg ha sikerul eladni, parezer foeint, ha nem akkor parszaz
Venni lehet, hogy megéri, eladni viszont nem. Az árak nem túl tisztességesek.
8 db táskát küdtem be eladásra ezek közül 3 db textil táskát. A beküldött 5 db valódi bőrtáskákért összesen 5 Ft-ot fizettek, volt köztük vadi új márkás. A táskák az oldalon 20.000 és 30.000 Ft ért lettek eladva.
1 db bőrtáskáért kaptam 5 Ft-ot. A többi után nem kaptam pénzt mert eladhatatlannak nyilvánították.
A ruhákért általában 100-200 Ft-ot fizetnek ki, az oldalon 10000 Ft körül vagy afölött adták el.
Már ha egyáltalán eladhatónak nyilvánítják, mert ha nem, akkor pénzt nem fizetnek Neked érte.
A r.shop felhasználói fiókot a beküldés után letiltották, majd mikor közösségi oldalon próbáltam jelezni a problémát a facebookfiókot is letiltatták, gondolom azért, hogy ne lehessen tiltakozni. A ruhák közül több eltűnt...Beküldeni nem ajánlott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!