Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Amikor a csajok a hátsó...

Amikor a csajok a hátsó zsebükbe teszik a mobiljaikat, és a felük kilóg, nem félnek, hogy valaki egyszerűen kilopja onnan vagy kiesnek?

Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Én ezt pasiknál is szoktam látni. Oldalsó zsebbe sem tenném. Párszor hagytam el/lopták el telefonomat, mindegyik esetnél a zsebembe tettem a telefont. Azóta csak jól zárható táskába teszem vagy simán csak fogom a kezemben.
2023. júl. 25. 19:36
 2/4 Justinianus ***** válasza:
23%

Mivel nem gyakori, sőt egyáltalán nem jellemző az ilyen lopás, nem.

Eszerint jó a közbiztonság.

Kiesni? Hát néha az ember tényleg fél, hogy kiesik, amikor úgy néz ki a hátsó zsebek tájéka, mintha egy pajkos kiscica a takaró alatt egy fonalgombolyagot pöckölne ide-oda... :)

2023. júl. 25. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:
De, de mi a tökömet tudnék csinálni amúgy vele? Nekünk nem terveznek normális zsebeket úgyhogy az oldal zsebbe nem fér bele. A vászon szatyorba meg nem akarom beledobni mert úgy nem tudom váltogatni a zenéket. Mást meg nem viszek magammal ha csak a sarki boltba ugrok ki. Hosszútávon nem hordom így
2023. júl. 26. 17:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Ahogy a hármas írja

Egyébként meg attol nem felek hogy kiesne mert altalaban a sajat keretemet hordom nadragbol tehat amikor a zsebben ott a telefon, feszul az anyag ami odafogja.

A lopas mas teszta, attol fugg hogy hol jarok hohy beteszem e. De ha hatizsak van rajtam pl akkor siman

2023. júl. 26. 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!