Mi a véleményetek erről a márkás cipőről?
Figyelt kérdés
Páromnak rendeltem ajándékba,nem szoktam egyébként internetről rendelni
És csalódás ért,nekem ez a 40+ ezer sok pénz és egy sima papirdobozba érkezett,nincs rajta a márkanév se,tehát maga a dobozzal ajándekbe se adhatom úgynézki a dobozba mintha valami replikát vettem volna :(
Mit tegyek?
Már a cipővel kapcsolatba is elbizonytalánodtam,biztos jól néz e ki
Pedig annyira vártam
2023. júl. 25. 17:51
1/5 anonim válasza:
Visszaküldheted ha benne vagy még az időben. Nyílván valami lebutított, ócska cipőt adtak ennyiért.
2/5 A kérdező kommentje:
Boven idobe vagyok még
Azt kaptam ami a linkbe szerepel a képen.
A doboz az ami bosszant
Ennyi penzert mar azt gondoltam a cipo markajaval ellatott dobozba kuldik
Helyette egy sima barna papir dobozba kaptam amin semmi sincs
2023. júl. 25. 19:08
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg azért kaptad olyanban, mert újrahasznosított anyagból van a cipő is, így a doboz is. Legalábbis én erre gondolok. Vagy megsérült az eredeti doboza, és ilyenben küldték helyette.
4/5 A kérdező kommentje:
Most nézem,igen azt írják a cipő újrahasznositott
Ezt nemis neztem !
Akkor a doboz is emiatt lenne ilyen tényleg?
2023. júl. 25. 19:38
5/5 hosszúhajú válasza:
ha a cipőt zölden készítik, akkor nem fognak a dobozzal mérgezni. igen, biztosan azért. ha a párod zöld, akkor örülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!