Ha a boxerből néha a fitymám vége kilátszik akkor túl rövid a boxer, igaz?
Jobb szélső fajta. Vettem S-est és M-est is és vékony vagyok. De ha leülök vagy ilyesmi akkor kicsit lehet látni néha. És volt már, hogy orvosnál vagy fizikoterápián óvatosan kellett öltöznöm, hogy ne látsszon.
Érdemes inkább boxer brief-re váltani? Az diszkrétebbnek néz ki.
11.
Az egészségtelen mint a skinny farmer.
Anno mindenki ezzel érvelt.
12.
És meleg is, bepállik a csomag.
12.
Dehogy egészségtelen. skinny se az. Elől ott van hely mind a kettőbe. skinny farmerba is meg bokszerbe is hidd el.
13.
Dehogy pálik nekem képzeld nem szokott.
14-15.
Elhiheted, hogy volt rajtam már boxer és fecske is, és igenis sokkal melegebb a boxer. Skinny farmert meg már az első próba után elvetettem, mert nem csak hogy melegebb, hanem valóban szorít mindenhol, ahol nem kéne.
16.
Rajtam fecske oviba volt. Bokszer meg azóta mindig. sokkal jobb. Én még élek bokszert fogok hordani. És mit tapasztalom elég sok ember azt részesíti előnyben. jól teszik.
17.
Ja, hogy nem tudod megmondani, hogy miért is jobb, csak itt durcizol. Én egyébként azt mondtam, hogy melegebb és ez egy egyszerű fizikai tény. Sajnálom, hogy neked még ez is magas.
18.
Bokszer kényelmes tudom nem durcizok
20/F
Én is boxer-short használók és amikor le ülök van hogy ki lóg, de ez van, férfi vagy. Én nem tudnám magam mar vissza szoktatni szűkebb alsónemukre, a pénisz arra lett teremtve hogy lógjon, ha nem egészség ügyben szenvedsz akkor minek zárod be, főleg úgy hogy még este is az van rajtad, legalább akkor meztelenül aludjatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!