Melyik csizma tetszik jobban a pasiknak? 25 éves korosztály felett? A vagány, vagy a nőies?
egyik kicsit magasabb sarkú, szép benne a láb, a másik alacsonyabb, de tök jó lenyomatok/feliratok vannak benne
mindkettő fekete, mindkettő ugyanannyiba kerül
melyiket vegyem meg?
Azt is nézd, hogy melyikhez tudsz jobban öltözködni...De én is az egyszerűbbre szavaznék, én inkább kiegészítőkkel dobom fel az öltözködésem, nem szeretem ha túl csicsás egy-egy ruhadarabom.
Ja és ha fiúk-párom pl. utálja a szegecses vagy szitázott táskákat, cipőket.
ha egy 25 feletti pasival jön szembe álmai nője.....
milyen a csizmája???
Hidd el nekem, a pasik eszre sem veszik hogy milyen csizma van a labadon, vagy hogy egyaltalan van e a labadon valami.
Milyen az az "alomno"? mert ugye mindenki massal almodik. Sot valaki feket-feherbe, valaki szinesbe. 25 even felul meg mindig hiszel mesekbe?
ha egy 25 feletti pasival jön szembe álmai nője.....
milyen a csizmája???
Azért egy köszönöm a válaszokat odanyomhatnál 25 éves létedre...Ha meg ennyire nem vágod, mi kell egy férfinak:P
szeretném ha vonzó lenne a megjelenésem. ennyi.
amúgy az én barátom arra is emléxik, mibe mentem el az első randira. eddig a pontig hittem azt, amit te, hogy ők a részletekkel nem foglalkoznak. Hát de nagyon is. a fejünk búbjától a talpunkig megnéznek, hogy minden stimmel e, és akarjon e tőlünk valamit.
köszönöm a válaszokat :)
és nem tudom hogy a sportosabb csajok, vagy a nőiesebb stílus jön be jobban a 25 feletti pasiknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!