Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A pólóruhák (női) azok otthonr...

A pólóruhák (női) azok otthonra valók vagy utcán is lehet ezeket hordani?!

Figyelt kérdés
Tehát ezek amolyan "modern otthonkák" vagy utcai viselet?

2023. júl. 21. 20:13
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk utcára is hordják őket, főleg ilyen "tesó" jellegű hölgyek. + műanyag papucsot zoknival
2023. júl. 21. 20:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ugyanarra gondolunk. :)
2023. júl. 21. 20:50
 3/10 hosszúhajú ***** válasza:
88%
nekem csak a mintán múlik. ha alvó kismackók vannak rajta akkor otthon le se venném annyit hordanám. ha "utcakompatibilis" akkor természetesen igen!
2023. júl. 21. 21:17
 4/10 A kérdező kommentje:

Most már értem. Tehát akkor van olyan, ami felvehető utcára és van, ami inkább hálóruci. Ugye?

Már kicsit aggódtam az első hozzászóló válasza miatt, mert volt nekem egy magenta színű pólóruhám, a felirata az volt, hogy Los Angeles és a két oldalán kicsit fel volt "vágva". Hát én ezt hordtam az utcán is. Remélem, hogy ez hordható volt...

Nem zoknival és papuccsal hordtam, hanem szandállal.

2023. júl. 21. 21:49
 5/10 hosszúhajú ***** válasza:
100%
persze! nem zoknival és nem papucsban. van olyan ami olyan hálóinges, de van tök utcai kinézetű is. ha elég hosszú, nem halóing színű meg mondod hogy los angeles felirat - az tök normális utcára szandállal. nyilván nem a belváros közepébe a legdrágább szalonok előtt sétálva retiküllel, hanem csak úgy simán. sokszor hordtam én is.
2023. júl. 21. 22:07
 6/10 A kérdező kommentje:
#3, #5. Köszi szépen, nagyon aranyos vagy! Megnyugodtam. Amúgy olyankor hordtam leginkább, amikor élelmiszer üzletbe mentem, szóval nem "bálba". ;)
2023. júl. 21. 22:13
 7/10 hosszúhajú ***** válasza:
:) az tök jó! bolt, séta, kutyus, vízpart, piknik...
2023. júl. 21. 22:21
 8/10 A kérdező kommentje:

Úgy is hordtam, hogy a bal oldalon hagytam egy kicsit lentebb érni, jobb oldalon pedig "saját magával" megkötöttem magasabban és így egyrészt aszimmetrikus volt, másrészt nem annyira laza, hanem inkább szűkebb és így - mondhatni - egyedi volt. Hát, nem tudom, mennyire lehetett elképzelni. ;)

Szerintem nem volt "tesó" feelingje. Ha pedig mégis, akkor í. j. Hihi. :D

2023. júl. 21. 22:53
 9/10 hosszúhajú ***** válasza:
szúken és aszimmetrikusan is el tudom képzelni :)
2023. júl. 22. 00:37
 10/10 A kérdező kommentje:
😗💖
2023. júl. 22. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!