Persze. Eszembe nem jutna anélkül felvenni! Attól, hogy rövidebb a szára, az még pont ugyan olyan gatya, mint a hosszú.
2023. júl. 20. 07:11
2/21 anonim válasza:
Huggyozás után nincs olyan, ogy egy csepp ne menjen bele. Alsó nélkül milyen guszta lenne estére a sárga folt a rövidgatyán.
2023. júl. 20. 08:03
3/21 anonim válasza:
Amikor lent vagyok a Balatonon akkor sosem veszek alsógatyát a rövid nadrág alá. Legtöbbször ezekben a fürdő shortokban vagyok, amik alá nem is kell, mivel van bennük bélés. Azért se veszek alájuk alsót, mert ha pont a strand felé járok vagy összerakom a kerti zuhanyt akkor ne kelljen az alsót levenni a fürdőgatyát visszavenni stb...
Van olyan rövidnadrágom is, amiben nincs bélés, tehát szabadon 'himbálódzik' benne. Ezeknél figyelni kell, hogy ha leguggolok vagy leülök akkor ne látszódjon ki semmi sem. Kényelmesebb is így, szellőzik és nem izzad be olyan hamar.
Nyilván ehhez hozzátartozik hogy minden wc-zés után alaposabban meg kell mosakodni, de hát ez belefér.
2023. júl. 20. 08:05
4/21 anonim válasza:
Meleg kérdés ez amúgy?
2023. júl. 20. 08:45
5/21 anonim válasza:
fúj má
2023. júl. 20. 10:23
6/21 anonim válasza:
Attól függ. Nem mindig. Mint ahogy #3 is irja. Sokkal kényelmesebb. Este meg megy a szennyesbe
2023. júl. 20. 14:48
7/21 anonim válasza:
4.
Te szerintem menj vissza a mi hazánk portáljára, ott vannak azok akik mindenben a melegséget látják, és egyből gyűlölködnek.
2023. júl. 20. 16:59
8/21 anonim válasza:
Fujj
Milyen az ha nem veszel alsót és arra csurog
Fujj
2023. júl. 20. 20:48
9/21 anonim válasza:
Természetesen. Persze nem még egy rövid nadrágot, mint egyes fogalmatlanok.
2023. júl. 20. 21:07
10/21 anonim válasza:
7 sehol sem gyűlölködött. Inkább te menj vissza valamelyik liberrált portálra, hogy egy ártatlan kérdésbe is gyűlölködést látsz bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!