Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire számít luxusnak az...

Mennyire számít luxusnak az ilyen kötött felső?

Figyelt kérdés

Egyáltalán luxus? Vagy csak drága ócskaság??

Minőségében milyen “luxus” márkának felelhet meg?

Vagy mennyire hasonlítható egy bundához?

[link]

[link]

[link]

27 L

2023. júl. 19. 13:34
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Nagyi ennél szebbet is tud
2023. júl. 19. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ, hogy milyen az anyagi helyzeted. Valakinek már az is luxus, ha 5000-6000ft vesz magának egy használható átlag felső, nadrág stb. Valakinek meg rengeteg ruhája van, mert figyeli az akciókat, de összesen viszonylag költ ruhákra. Valaki meg ritkán vesz de az a drágább kategória.

A kék még tetszik is valamennyire, a másik kettő nekem nem tetszik, de ízlések és pofonok. Én már láttam ennél számomra sokkal szebb darabokat 8000-10000-12000 Ft átlagban.

Szerintem összességében nem is luxus, de nem is az a legáltalánosabb forma.

2023. júl. 19. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Inkább nagyis.

Az ára gondolom azért ennyi mert kézzel készült (?)

2023. júl. 19. 15:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, legfeljebb amiatt lehet ennyi, hogy kézzel készült, esetleg az anyaga miatt. Ha valaki adna érte ennyit, akkor inkább vásároljon hazai készítőtől (vannak néhányan). Szerintem szépek de ez megint csak ízlés kérdése
2023. júl. 19. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Hát nekem is előbb ugrik be róla az öreges jelző mint a luxus. Mármint eddig nem is tudtam hogy létezik olyan hogy angóra kecske. Biztos nagyon kényelmes, de kinézetre ettől még nem lesz jobb.
2023. júl. 19. 21:55
 6/7 hosszúhajú ***** válasza:
én meg se néztem az árat hogy ne befolyásoljon, csak a kép döntse el a véleményem. a szerint egyáltalán nem luxus.
2023. júl. 23. 00:33
 7/7 anonim ***** válasza:
A turkalokban ilyenek vannak olcsobban.
2023. júl. 25. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!