A dolce gabbana márka milyen stílust képvisel?
Tetszenek ezek a stílusú ruhák viszont nem tudom eldönteni hogy milyen stílust kèpviselnek. Kicsit talán túl cicomázott viszont nekem pont ez tetszik benne.
Modern klasszicista, mediterrán jellegű. De azért persze, van egy sztereotípia itthon. Ettől persze maga a brand világszinten nem tesós. Sajnos nagyon hamisítják és az ebből adódó olcsósága miatt eljut a kamu a nem túl tehetős rétegekhez is, majd lesz az, hogy proli márka. De ma már nagyjából mindent hamisítanak, vagy kiadnak kópiát, parfümöknél trendi ez ugye, Creed Aventusnak felsorolnak vagy 10 alternatívát is már.
Kell a feeling, nincs rá pénz, jönnek a hamisítányok meg az olyan mintha termékek, nyilván veszik őket, mert oda akarnak tartozni.
Ötvözi a lendületesebb, bohókásabb elemeket a komoly eleganciával, így összességében egy kifrjezetten üdítő, divatos, kellemes hatást keltő stílust tudhat magáénak.
Sokkal kifinomultabb, letisztultabb mint egy Gucci vagy Versace, de izgalmasabb, merészebb, mint egy Hermés vagy Burberry.
Stílus terén szerintem ők a legjobbak, egy ésszerű középponton állnak a lazaság és az elegancia, illetve a túlzás és a minimalizmus között. Szerintem egy luxus minőségű, "ttökéletes" tervezés ezt jelentené, amit ők végeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!