Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy mondanátok el tizenéves...

Hogy mondanátok el tizenéves lányként anyukátoknak,hogy tangás fürdőruhát szeretnétek felvenni strandra?

Figyelt kérdés

Vagy csak simán azt pakoljam be és kész?

Egyébként azt tudja,hogy napi rendszerességgel tangákat hordok,azzal nem is volt semmi baj,együtt is szoktunk bugyikat vásárolni.

Ne ilyen cérna tangát képzeljetek el,hanem ilyesmi valamit:

[link]

[link]

Egyébként nem mondanám azt,hogy rossz a kapcsolatom anyukámmal,azt is tudja,hogy az úszás miatt teljesen szőrtelen vagyok köhöm mindenhol,de nem tudom,ezt hogy kéne mondanom neki.Segítsetek már benne légyszíves.

Akik ilyet hordanak,ti hogy mondtátok el anyukátoknak?Illetve mit szólt hozzá?

2023. júl. 18. 13:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ma megyünk venni bikiniket,mert anyukám is mondta ő is akar venni,majd elkezdek nézelődni a tangások között,hátha könnyebb lesz egy fokkal így:D

Amikor az első tanga bugyimat vettük,nem szólt semmit,akkor is nézelődtem a tangáknál,és mondtam neki nézd milyen szép,erre megkérdezte kiakarod próbálni?:D

2023. júl. 20. 09:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád tök jó fejnek tűnik az eddigiek alapján! Nyugodtan hozd szóba ezt előtte!
2023. júl. 20. 11:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy volt, hogy tangákat vettünk együtt, majd megkérdeztem hogy tangás bikinit felvehetek-e és mondta hogy igen. Segített kiválasztani a megfelelő méretűt és fazonút :)
2023. aug. 2. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!