Szerintetek jól néznek ki a Mary Jane cipők?
Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 11:37
1/10 Metionin válasza:
Én szeretem, főleg ha flatform.
2/10 anonim válasza:
NAGYON jól néznek ki, imádom őket :3
5/10 anonim válasza:
igenn, szeretnék is venni magamnak, csak nem tudom hol lehet ilyet kapni
6/10 Metionin válasza:
5. Croppban volt nyár elején és asszem a ccc-ben is. House vagy valamelyik hasonlóban is volt nemrég. De rendelős oldalak pl. shein tele vannak.
7/10 anonim válasza:
Nem tetszenek, a kislány "topogós" ünneplő cipőkre emlékeztetnek. De gondolom most a Wednesday miatt divat.
8/10 anonim válasza:
#6 köszi szépen!
#7 nem láttam se a filmet, se a sorozatot, nem is érdekel, egyszerűen látványra bejön, olyan hihetetlen ezt elhinni?
9/10 Metionin válasza:
7. Én láttam amúgy a sorozatot és abban pont hogy inkább olyan nagy buffalo-izéket viseltek a csajok meg bakancsot.
10/10 anonim válasza:
#8 Miért lenne hihetetlen? Annyit írtam, hogy nekem nem tetszik, de gondolom most a sorozat miatt divatosnak számít. Ebben hol van az szerinted, hogy neked nem tetszhet csak úgy magadtól?
Amúgy én sem láttam (minimálisan érdekel de emiatt nem fogok megint Netflixre is előfizetni, megvárom vele az új ST-t.) Csak nézegtem pl az Eatsyt, és az ilyen cipőkhöz mindig oda van írva ez a sorozat is mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!