Mármint van rajta egy nyomott minta, amit megrágott az idő vasfoga? Az szerintem kicsit igénytelen már úgy, ha nagyon látszik.
2023. júl. 14. 15:45
3/13 anonim válasza:
Első vagyok… ja hogy a mintha már kopik? Hat az már nem a legjobb választás :D olyan érzést kelt mintha nem lenne pénze az illetőnek másik pólóra
Azt hittem olyan maga a póló mintha repedezett lenne mert azok jól néznek ki
2023. júl. 14. 15:56
4/13 anonim válasza:
Hát nem a legszebb. Nem tudom mi az a Stussy, de én már max otthonra hordanám a helyedben.
2023. júl. 14. 16:20
5/13 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy amíg az első négy nagyigényű úri hölgy nem vesz neked új márkás pólót, addig hordjad nyugodtan. Normális ember nem a pólója alapján ítéli meg a másikat. Ne mások véleménye szerint öltözködj. Ha neked tetszik, hordd! Én akkor is hordanám a helyedben ha milliomos lennék, mert a kedvenc pólóm és szeretem. És kit érdekel hogy mások mit gondolnak? Mások se olyan ruhát hordanak ami neked tetszik, akkor ne ők mondják már meg neked, hogy mit vegyél fel.
2023. júl. 14. 16:28
6/13 anonim válasza:
Szerintem helyzetfüggő.
Vannak olyan esetek, amikor nagyon "szépen", "dizájnosan" repedezik ki olyan vonalvezetéssel, ami kifejezetten stílusos, egyedi, izgalmas, benyomást kelt. Én olyankor továbbra is hordom, én magam sem tudnám megmondani néha hogy nem szándékos dizájnelem ez rajta, ami direkt így lett megtervezve. Magával a repedezett mintával nincs bajom önmagában.
Viszont ha nem csak be van repedezve, de kopik, foszlik is, esnek ki belőle darabok, azt viszont bármennyire szeretem, de használhatatlannak és csúnyának tartom :(
2023. júl. 14. 16:47
7/13 anonim válasza:
Még otthonra se...
2023. júl. 14. 17:26
8/13 anonim válasza:
#5 Ki a tököm mondta hogy márkas pólót vegyen? Igényes ember venne egy sima, nem márkás pólót aztán csókolom. Ha ez valami luxi márka, akkor pláne gáz repedezetten hordani. Mert látszik hogy az illető szeretne gazdagnak tűnni, de mégis csóró újat venni. Meh. Ellenben egy sima pólónak nincs ilyen negatív üzenete.
2023. júl. 14. 21:01
9/13 anonim válasza:
#8 Te aztán tudod a tutit.
2023. júl. 14. 23:19
10/13 anonim válasza:
mondd azt, hogy eleve ilyen volt és 100 euróért vetted
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!