Mit kell tenni ilyenkor??
Figyelt kérdés
Rendeltem egy nike cipőt (eredeti appról)és az UPS szálítja ki. Végigkövettem az UPS appban és azt írja hogy ma kézbesítve lett IKERVAR HU egy bizonyos Szekeresnek. Viszont én NEM ott lakom, és nem Szekeres a nevem. Mi tőrtént???2023. júl. 14. 12:46
1/8 A kérdező kommentje:
És hivatalossan Hétfőre kell megjönnie. Várjak hétfőig, vagy eltévesztették a dolgokat?? Mi a teendő??
2023. júl. 14. 12:48
2/8 A kérdező kommentje:
Remélem meglehet oldani, 120 euroról van szó, ami nekem (16 éves vagyok) nem kis pénz.
2023. júl. 14. 12:54
3/8 anonim válasza:
Előre kifizetted? Hívd fel az ügyfélszolgálatot és mondd el mit látsz, lehet rossz csomagszámot kaptál
4/8 A kérdező kommentje:
Kifizettem előre, mivel Nike oldalról rendelve nem lehet utánvétellel. Írtam support. (Meg ugye van ilyen alkalmazás is, ott már azt írja hogy intézkednek, remélhetőleg tényleg intézkednek)
2023. júl. 14. 14:30
5/8 A kérdező kommentje:
Update: Meglett :D kb 10 perce érkezett meg. Nem kérdeztem a futárt hogy ez mi volt, nem is érdekel. Megvan ez a lényeg.
2023. júl. 14. 15:13
7/8 anonim válasza:
Az a lényeg, ha odaért a csomag és a jó cipő😉😁
Remélem valami jó fajta Nike cipőt vitt a futár😊
8/8 A kérdező kommentje:
Af1 fehér alap, fekete pipával. Fasza minden köszi. 😃
2023. júl. 14. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!