Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért lyukadnak ki a zoknijaim...

Miért lyukadnak ki a zoknijaim 1-2 hónap után? más is tapasztalta ezt?

Figyelt kérdés

Általában Pepcoban vagy egyéb helyen veszek jó minőségű zoknit, és pár hónap után kilukad a lábujjnál, holott ápoltak a körmeim..

Más is tapasztalta ezt?

Ha lehet gúny válaszókat ne. köszönöm..

2023. júl. 13. 16:17
A kérdező szavazást indított:
Sűrűn kilukad .
Gyakran kilukad.
Ritkábban kilukad.
Nem szokott!
14 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:

Ha van olyan hely ahol jóminőségben lehet venni?

Annak majd köszönöm a válaszait..

2023. júl. 13. 16:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem van, hogy 1 hét utàn ki lyukad, te még viszonylag jól jártál.
2023. júl. 13. 16:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Én általában olcsóbb helyeken szoktam venni, mert nekem azok is sokáig bírják. Vettem már Pepcoban, Takkoban, de szerintem már Kikben és kínai boltban is. Szóval nem szoktam több ezret kiadni pár darab zokniért. Igazából nem is emlékszem az utolsó alkalomra, amikor új zoknit kellett vennem, mert olyan sokáig bírja mindegyikem. Nem lehet, hogy amiket veszel, azok alapból mindig nagyon vékonykák? Meg oké, hogy ápoltak a körmeid, de mennyire vannak rövidre vágva? A körmödet lereszeled, szóval nincs erősen kiálló éle? Akkor biztos jó méretű zoknit hordasz? Nem lehet hogy kicsi a méret, és nagyon odafeszül a körmödnek?
2023. júl. 13. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Általában az enyém is kilyukad, igaz, nem tökéletes a lábfejem működése.

A nagylábujjrész, ami jellemzően kilyukad.

Talán a vastagabb zoknikat érdemes használni, azok jobban bírják a starpát.

2023. júl. 13. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

Ami pepco az nem jó minőség. Próbálj drágábbat pl j press. De nekem a sima new yorkeres zoknik is bírják 1.5 évig minimum

Amugy okozhatja a tul szoros cipo, hogy otthon beakad valamibe amit nem veszel eszre de az is ha nem egeszseges a pabad. Pl ha ludtalpad van vsgy bedolo bokad es nem egyenletesen terheled a talpad, akkor ahol tobbet surlodik, jobban kopik

2023. júl. 13. 21:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem van egyszerre vagy 40 pár zoknim, ezeket szoktam felváltva hordani, így igazából legalább 5-6 év, mire eljut oda egy pár, hogy kilyukad. Pedig olcsó zoknit veszek, kínaiban.
2023. júl. 15. 06:14
 7/9 anonim ***** válasza:
puma. eddig max kikopott a talpa
2023. júl. 15. 06:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Én az utóbbi időben a C&A-ban veszem a zoknikat, most úgy 1 év elteltével lyukadt ki az egyik. Ja meg körömvágás, de nem akkor, amikor már az asszony szól. De igazából nekem nem is ott lyukadnak ki, hanem a talp részen a sarok környékén meg a lábujjak alatt.

[link]

2023. júl. 18. 22:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert hordod.
2023. aug. 22. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!