Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Deichmannban kicserélik így a...

Deichmannban kicserélik így a csizmámat? (garanciális)

Figyelt kérdés
Szóval körülbelül 3 hete vettem, és a sarka már úgy elkopott, hogy kilátszik az a kis szög, vagy minek mondjam. Kicsrélik? Kihat erre a garancia? Vagy megjavíttatják?
2010. okt. 13. 17:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
az előző csizmámra 2500 ft-ért tettek ilyen jó kemény sarkat, az tényleg nagyon nehezen kopott el. De most megint kifizetni ennyit még pluszba:S nem találtam még olyan helyet ahol 500 ft-ért megcsinálják.
2010. okt. 13. 21:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát olyat én se, még a műanyag is min. 1000 forint...
2010. okt. 14. 07:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ki. Sőt biztos...nem javítanak hanem újat vehetsz, de ha pl abban a deichmann üzletben nem találsz olyat ami tetszene, kapsz egy ajándék kupont annyi értékbe mint amennyi a csizma volt és levásárolhatod más ugyanilyen üzletben. Bár mindegyikben ugyan azokat lehet kapni kb. :)
2010. okt. 14. 18:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Megkérdeztem Neked, és 1800 a sarkallás. Szerintem menj el akkor az üzletbe, informálnak hogy milyen lehetőségek vannak. De szerintem nem cserélik ki csak megcsináltatják. Viszont ha ugyanolyan ócska sarkat raknak rá, akkor előbb utóbb úgyis kell rá rakatnod egy rendeset. :/
2010. okt. 14. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!